top of page

School voor Vredesmissies

Defensie verzorgt opleidingen voor internationale VN-waarnemers en maatwerkcursussen voor burgers die gaan werken in onveilige gebieden. Bijvoorbeeld personeel van de Nationale Politie, het Internationaal Strafhof en de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Service

Grafisch ontwerp, print, brochure

Client

Defensie

Year

2020

P4JQWR1.jpg

Welkom op mijn website, als grafisch vormgever heb ik ruime ervaring in het ontwerpen van professionele brochures.

Een brochure is een effectief marketinginstrument dat potentiële klanten kan helpen bij het begrijpen van jouw producten en diensten.

Stoer organogram ontwerp door grafisch ontwerper in brochure vormgegeven defensie

Professionele brochure
laten ontwerpen

Bij het ontwerpen van een brochure houd ik rekening met de behoeften van jouw doelgroep en zorg ik ervoor dat het ontwerp aansluit bij jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelen. Ik begin het proces met een brainstormsessie waarin we de doelen en doelgroep van de brochure bespreken. Daarnaast is het van belang dat we duidelijke afspraken maken over de inhoud, de structuur en het ontwerp van de brochure.

Het ontwerpproces begint met het creëren van een concept, waarin we de toon en sfeer van de brochure vastleggen. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de lay-out, het kiezen van de juiste kleuren en typografie en het selecteren van passende afbeeldingen.

Als ontwerper houd ik rekening met de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de brochure. Daarnaast zorg ik ervoor dat het ontwerp in lijn is met jouw merkidentiteit en consistent is met andere marketingmaterialen.

Ik heb ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten brochures, van productbrochures tot bedrijfsbrochures en van non-profit organisaties tot B2B-bedrijven. Of je nu een nieuwe brochure wilt ontwerpen of een bestaande wilt upgraden, ik ben er om te helpen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor jouw brochure kan betekenen.

Grafisch vormgever voor uw brochure

Ik verzorg op professionele wijze de grafische vormgeving van uw brochure tegen een scherp tarief. Zie de tarievenpagina. Ik denk mee over de indeling van teksten en afbeeldingen, en alles wat komt kijken bij het ontwerpen van professionele brochure voor uw doelgroep.

Als grafisch ontwerper kreeg ik via-via de oude brochure van de SVV in mijn handen. Het ontwerp was erg slecht en mijn handen begonnen gelijk te jeuken. Als vrijwillig project heb ik de brochure geheel opnieuw ontworpen voor de School voor Vredesmissies, een instituut dat door Defensie wordt verzorgd. De school biedt opleidingen aan voor internationale VN-waarnemers en maatwerkcursussen voor burgers die in onveilige gebieden gaan werken, waaronder personeel van de Nationale Politie, het Internationaal Strafhof en de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Het ontwerp was gericht op de doelgroepen en hun specifieke behoeften. Ik wilde ervoor zorgen dat de brochure professioneel en aantrekkelijk was, maar ook gemakkelijk leesbaar en begrijpelijk voor iedereen die geïnteresseerd was in het volgen van een opleiding. Daarom koos ik voor een eenvoudig, modern en stijlvol ontwerp, met afbeeldingen en kleuren die passen bij de huisstijl van de Rijksoverheid en Defensie.

Ik werkte nauw samen met de schoolcommandant van de School voor Vredesmissies om ervoor te zorgen dat alle belangrijke informatie in de brochure was opgenomen. De brochure bevatte een overzicht van de huidige cursussen, informatie over de missiegebieden en nog meer specifieke inhoud. 

Toen de brochure was afgerond, was ik zeer tevreden over het eindresultaat. Het was een brochure die de boodschap van de School voor Vredesmissies goed overbracht en tegelijkertijd aantrekkelijk was voor internationale potentiële cursisten. Het was geweldig om te werken aan een project dat bijdraagt aan een betere wereld, en ik ben trots dat ik daar mijn steentje aan heb kunnen bijdragen.

bottom of page