top of page

Gespecialiseerd in merk identiteiten, grafisch ontwerp en labels en verpakkingen.

Sinds 2013 ben ik actief als grafisch ontwerper en sinds 2015 voor het échie. Met 10 jaar ervaring heb ik al honderden projecten mogen vormgeven. Ik specialiseer mij in grafisch ontwerp zoals het vormgeven van brochures of tijdschriften. Daarnaast heb ik veel ervaring met het ontwerpen van labels en productetiketten, stickers en 3D verpakkingen voor (food) producten zoals vouwdoosjes. Ook voor het bouwen of veranderen van een huisstijl ben je bij mij aan het juiste adres.

Marick Klop,

Geboren in 1995 in de wijnregio Neustadt a.d. Weinstrasse in Duitsland en opgegroeid in Zeewolde, Nederland. Inmiddels woonachtend aan de overkant van het water, in Harderwijk.

 

In vier jaar tijd heb ik mij ontwikkeld tot grafisch ontwerper op het mbo in Harderwijk. In mijn tweede studiejaar ben ik voor mijzelf begonnen met een officiële KvK inschrijving omdat de vraag steeds groter werd.

Ik heb daarna mijn propedeuse bedrijfskunde behaald op de HU en ervaring opgedaan op een marketing afdeling en een Google Marketing cursus gevolgd. 

Foto Marick in Sri Lanka, Lions Rock Sigiriya

Dit ben ik.

7°57'59.4"N 80°45'42.1"E

Eigenaar en creatieve duizendpoot uit Harderwijk

Diensten

Merk strategie, identiteit & branding,

drukwerk, print, digital & web, huisstijl, labelling en verpakkingen,

tijdschriften, brochures en magazines.

En nog veel meer.

bottom of page