top of page

Consenza glutenvrij

Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. Met meer dan 120 glutenvrije producten focust Consenza op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. En is het met ontbijt, lunch, diner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

Service

Grafisch ontwerp, print,

Packshots, digital

Client

Consenza glutenvrij

Year

2017

Consenza glutenvrij verzameling van producten die ik heb ontworpen
consenza-logo.png

Het ontwerpen van etiketten voor voedselverpakkingen vraagt om speciale aandacht. Ik houd bijvoorbeeld rekening met kleurgebruik en het lettertype, om er zeker van te zijn dat de etiketten opvallen tussen andere producten in het schap. Daarnaast houd ik rekening met de wettelijke eisen van voedselverpakkingen, zoals de verplichte vermelding van ingrediënten en allergenen.

Wooden Board
CS004339-volkoren_cornflakes.png
Stroopwafels_delfsblauw.png
pomodori_cracker_mockup.jpg
tripple_seeds_mockup.jpg

Grafisch vormgever voor uw supermarkt producten

Ik verzorg op professionele wijze de grafische vormgeving van uw productrange. Ik denk mee over de indeling van teksten en afbeeldingen, en alles wat komt kijken bij het ontwerpen van professionele etiketten en verpakkingen voor uw doelgroep.

Als grafisch ontwerper kreeg ik de uitdaging om labels, etiketten, productverpakkingen en doosjes te ontwerpen voor het bedrijf Consenza, dat zich richt op glutenvrije producten. Consenza gelooft dat een gluten-intolerantie geen belemmering hoeft te zijn om lekker en verantwoord te eten. Met meer dan 120 glutenvrije producten focust Consenza op gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. En is het met ontbijt, lunch, diner en tussendoor de totaalaanbieder voor de glutenvrije consument.

Het ontwerpproces was een uitdaging, omdat het ontwerp niet alleen aantrekkelijk en herkenbaar moest zijn voor de klanten van Consenza, maar ook moest voldoen aan specifieke regelgeving op het gebied van voedselverpakkingen. Daarom heb ik samengewerkt met Consenza om een ​​ontwerp te creëren dat aan al deze eisen voldeed.

Ik wilde een ontwerp creëren dat de focus legde op de kernwaarden van Consenza: gemak, gezondheid, smaak en duurzaamheid. Daarom koos ik voor een kleurenschema dat deze waarden weerspiegelde en werkte ik met verschillende afbeeldingen die aantrekkelijk waren voor de doelgroep. Ik heb ook gebruik gemaakt van opvallende teksten en afbeeldingen om de aandacht van de klanten te trekken en de informatie op de verpakking te benadrukken.

Bij het ontwerpen van de labels, etiketten, productverpakkingen en doosjes, heb ik ervoor gezorgd dat de informatie over de ingrediënten, voedingswaarde en allergenen duidelijk en gemakkelijk te lezen was. Het was belangrijk dat de klanten van Consenza snel en gemakkelijk konden zien welke producten voor hen geschikt waren.

Het was geweldig om te werken aan een project dat mensen helpt om gezonder te eten en hun dieet te verbeteren. Door labels, etiketten, productverpakkingen en doosjes te ontwerpen die de kernwaarden van Consenza uitdragen, heb ik kunnen bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en het succes van dit fantastische bedrijf.

bottom of page