top of page

Crumble Stroopwafels

Iedereen is opgegroeid met de klassieke stroopwafel. Voor de start-up Crumble Stroopwafels heb ik vanaf het begin tot heden meegewerkt aan de merk-identiteit, huisstijl, productverpakkingen en labels.

Service

Merk-identiteit, huisstijl

verpakkingen en labels

Client

Crumble

Year

2021

Chocolade stroopwafels cadeauverpakking ontwerp

Voor Crumble Stroopwafels maak ik onder andere productverpakkingen, productlabels en losse etiketten voor voedingsmiddelen.

Heeft u al een huisstijl of juist nog niet? Ik kan het artwork van A tot Z voor u uit handen nemen. Een label voor uw product moet krachtig zijn, maar ook voldoen aan alle regelgeving omtrend verpakkingen. Daar help ik u ook bij.

Sfeerfoto luxe koeken cadeauverpakking grafisch ontwerp stroopwafels

Duurzaam en maatschappelijk verpakt

2 stuks stroopwafel witte chocolade met karamel productfoto productrender artikelfoto

Grafisch ontwerp van labels en etiketten

Ik bied ontwerpservice voor de vormgeving van nieuwe of bestaande product etiketten en verpakkingen aan. Een goed productlabel maakt het verschil in het schap, samen laten wij uw etiket uitblinken. Van A tot Z alles geregeld. Stuur een bericht om uw productlabel te ontwerpen.

Grafisch vormgever voor uw etiketten

Ik verzorg op professionele wijze de vormgeving van uw etiketten of producten. ik denk mee over de indeling van teksten en afbeeldingen, regelgeving en alles wat komt kijken bij het ontwerpen van een label, etiket, product of doosje.

Als grafisch ontwerper kreeg ik de opdracht om de productetiketten en verpakkingen te ontwerpen voor een nieuw merk stroopwafels. Het was een uitdagende opdracht, omdat ik niet alleen een aantrekkelijk ontwerp wilde maken, maar ook de identiteit van het merk wilde weerspiegelen.

Ik begon met onderzoek naar de geschiedenis en de traditie van stroopwafels, om te begrijpen wat mensen aantrekt tot dit heerlijke Nederlandse product. Ik wilde de traditionele aspecten combineren met een moderne twist, om een unieke uitstraling te creëren die zou opvallen in de schappen van de supermarkt.

Na verschillende concepten te hebben bedacht, werkte ik samen met de klant om het definitieve ontwerp te kiezen. Het ontwerp bevatte kleuren en beelden die de ambachtelijke en authentieke aard van de stroopwafels benadrukten, terwijl het ook een eigentijdse look had die gericht was op een breder publiek.

Ik creëerde verschillende mock-ups van de verpakkingen en productetiketten, waarbij ik verschillende materialen en afwerkingen gebruikte om het ontwerp tot leven te brengen. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat, en ik was blij dat ik had kunnen bijdragen aan het lanceren van een succesvol nieuw merk.

Het was een geweldige ervaring om te werken aan dit project, en het was inspirerend om te zien hoe mijn ontwerp de uitstraling van het merk en het product zelf beïnvloedde. Als grafisch ontwerper is het mijn taak om de visuele identiteit van een merk te creëren, en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om deze rol te vervullen voor een merk dat zo dicht bij de Nederlandse cultuur staat.

bottom of page