top of page

Massagepraktijk Aura

Massagepraktijk Aura is een medische massagesalon gelegen in Amersfoort. Voor deze nieuwe Massagepraktijk heb ik vanaf een blanco pagina de huisstijl ontworpen.

Service

Website, branding

Client

Massage-praktijk Aura

Year

2020

massagepraktijk_aura_website_mockup-cropped.png

Als grafisch vormgever hecht ik veel waarde aan de samenwerking met mijn opdrachtgevers. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar hun wensen en ideeën en deze te vertalen naar een ontwerp dat volledig aansluit bij hun bedrijf en doelgroep.

Ben je op zoek naar een professionele en creatieve grafisch vormgever voor het ontwerpen van jouw huisstijl of website? Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Sfeerfoto massagesalon fotograaf Amersfoort
Sfeerbeelden massagesalon aura
Chocolade behandeling massage sfeerfoto
Visitekaartjes ontwerp massagepraktijk aura grafisch ontwerp op houten tafel

Ontwerp van visitekaartjes

Als grafisch vormgever weet ik als geen ander hoe belangrijk een goed ontworpen visitekaartje kan zijn voor jouw bedrijf. Een visitekaartje is immers vaak het eerste wat potentiële klanten van jouw bedrijf zien en het kan daarom een cruciale rol spelen bij het maken van een goede eerste indruk.

Grafisch vormgever voor een nieuwe starter huisstijl en website

Ik verzorg op professionele wijze de grafische vormgeving van uw productrange. Ik denk mee over de indeling van teksten en afbeeldingen, en alles wat komt kijken bij het ontwerpen van professionele etiketten en verpakkingen voor uw doelgroep.

Als grafisch ontwerper kreeg ik de opdracht om een compleet nieuwe huisstijl te ontwerpen, inclusief logo en visitekaartjes, website ontwerp en fotografie voor Massagepraktijk Aura in Amersfoort. Het was mijn taak om een stijl te creëren die de waarden van het bedrijf weergaf en die ook aansprak bij hun doelgroep.

Het ontwerpproces begon met het leren kennen van de praktijk en hun visie. Na uitgebreide gesprekken met de eigenaresse en het in kaart brengen van de doelgroep, ben ik begonnen met het ontwerpen van een passend logo en visitekaartjes. Het logo moest de rust en ontspanning uitstralen waar Massagepraktijk Aura voor stond en tegelijkertijd professioneel ogen met een knip-oog naar de herkomst van Lana, de eigenaresse.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. Ik wilde een website creëren die niet alleen gemakkelijk te navigeren was, maar ook met mobiele telefoon makkelijk te navigeren was. Dit zou de potentiële klanten een goed beeld geven van wat ze kunnen verwachten van de praktijk.

Om de praktijk te presenteren aan potentiële klanten, heb ik ook de fotografie voor de praktijk verzorgd. Hierbij heb ik ervoor gezorgd dat de rustgevende sfeer van de praktijk in beeld gebracht werd, zodat de klanten zich konden voorstellen wat ze konden verwachten bij een bezoek.

Het was een geweldige ervaring om vanaf een blanco pagina een complete huisstijl te ontwerpen voor Massagepraktijk Aura. Door middel van nauwe samenwerking met de eigenaresse hebben we een stijl gecreëerd die de rustgevende en professionele uitstraling van de praktijk benadrukte en die aansloot bij hun doelgroep.

bottom of page